We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor onze nieuwe voorstelling Omarm me

Danstheater VOS komt in 2020 met een nieuwe voorstelling Omarm me.

 

Liefde, intimiteit, (dagelijkse) aanraking en samenzijn met anderen is voor iedereen belangrijk maar niet vanzelfsprekend. Gemis aan contact kan zelfs leiden tot ‘huidhonger’.

Omarm me gaat over toenadering, aanraking en onderzoekt hoe mensen contact maken.

Met het project ‘Omarm me’ wil VOS, door het maken van een intieme voorstelling, senioren en kinderen bereiken door dichtbij te dansen in kleine ruimtes, of zelfs aan bed voor diegenen die langdurig in een ziekenhuis of hospice liggen, en hen tijdens de voorstelling echt te betrekken door fysiek contact te maken en met hen te dansen. Het wordt een voorstelling vol humor, beleving, herkenbare muziek, ontroering, zachtheid, duetten, elkaar in beweging brengen en aanraken. Dichtbij het publiek dansen zodat er letterlijk en figuurlijk geen afstand meer is met de dansers.

Deze productie is te boeken als een losse voorstelling of als 1 workshop/reeks van 6 workshops in combinatie met de voorstelling. Het is ook mogelijk om jong & oud samen aan de workshop te laten deelnemen en/of samen naar de voorstelling te laten kijken.

Omarm me wordt van januari tot en met december 2020 aangeboden in 70 woonzorgcentra, verpleeghuizen, buurtcentra, scholen en ziekenhuizen verspreid over het land.

Geïnteresseerd in het boeken van een voorstelling?

mail naar danielle@danstheatervos.nl of bel 06-12549023

Poster voorstelling Omarm me