Steun VOS en word vriend!

Danstheater VOS maakt unieke voorstellingen voor bijzondere, vaak vergeten doelgroepen. Samen met uw bijdrage als Vriend van VOS kan zij haar projecten verwezenlijken. VOS hecht grote waarde aan haar vriendschappen en geeft daar graag wat voor terug.

Vriend van VOS

Wat fijn dat u met een jaarlijks bedrag de activiteiten van VOS wil steunen! Kies zelf het bedrag waarmee u een bijdrage zou willen leveren aan de projecten die wij ondernemen. Hiervoor ontvangt u jaarlijks de volgende tegenprestatie:

Kosten: minimaal € 25,- per jaar

– 1 kaart voor een voorstelling in een woonzorgcentrum of verpleeghuis. Kom kijken wat wij doen bij de doelgroep waarvoor de voorstelling bedoeld is. Door een voorstelling bij te wonen samen met de doelgroep, kunt u met eigen ogen zien wat voor impact onze voorstellingen hebben.

– Ieder kwartaal onze nieuwsbrief met updates over onze voorstelling.

Culturele ANBI Stichting

Stichting Danstheater VOS is aangemerkt als Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Om in aanmerking te komen voor dit fiscale voordeel, moet uw gift aan een paar eisen voldoen:

  • Voor een éénjarige gift geldt een drempel van minimaal €60 en plafond van 10% van uw verzamelinkomen.
  • Wanneer u echter een periodieke schenking van minimaal 5 jaar bij ons aangaat, profiteert u maximaal van de fiscale voordelen, aangezien er dan geen drempel of plafond geldt voor uw culturele gift. Uw inkomstenbelasting voordeel kan hierbij oplopen tot 52%. Hiervoor kunt u met ons een officiële overeenkomst aangaan.

 

Wilt u hierover meer informatie of advies op maat? Neemt u gerust contact met ons op.

Betaling:
maak uw bijdrage over op op NL 45 INGB 0005755869 t.n.v. Stichting Danstheater VOS te Amsterdam, onder vermelding van Vriend,  voor- en achternaam en  e-mailadres, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om geld te doneren zonder vriend te worden. VOS heeft de ANBI status, giften zijn dus belasting aftrekbaar.

Scan de QR code met je telefoon om te betalen ( u kunt het bedrag aanpassen)


Zakelijke Vriend

Veel bedrijven en ondernemers zijn maatschappelijk betrokken en dragen al hun steentje bij aan de leefbaarheid van hun directe omgeving en de maatschappij. Er zijn namelijk veel voordelen voor u als ondernemer. Deze zijn te vinden op de website van MVO Nederland.

We zijn op zoek naar ondernemers, klein en groot, met wie we samenwerkingen kunnen aangaan. Voor sponsoringen, kortingen, aangeboden diensten, het werven van vrijwilligers of een ambassadeurschap voor het zoveel mogelijk bekend maken wat VOS doet en het bereiken van deelnemers.

Draagt u VOS een warm hart toe en wilt u zich inzetten voor dans en bijdragen met uw bedrijf of afdeling aan het bestaan van Danstheater VOS? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we graag samen naar een (donatie)mogelijkheid op maat en eventuele wederdiensten.

Zo zorgen we er samen voor dat onze projecten door kunnen blijven gaan , zoveel mogelijk mensen kunnen genieten en meedoen met (moderne) dans en iedereen kan meedoen in de samenleving.