Maakt sinds oktober 2009 deel uit van Danstheater VOS als danseres, docent en choreograaf.

Op haar zesde zag Judith een dansvoorstelling van een vriendinnetje en was verkocht: Dat wilde zij ook! Sindsdien maakt dans deel uit van haar leven.

In 2008 studeerde Judith af aan de opleiding Docent Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Vanaf dat moment is zij actief als zowel dansdocent, choreograaf en danseres. Ze geeft jarenlang workshops en lessen voor onder meer Nationale Opera & Ballet en Utrechts Centrum voor de Kunsten. Daarnaast maakte ze maakte choreografieën voor zowel professionals als amateurs en danste in stukken van onder andere Shusaku Takeuchi, David Greaves, Pont 37 en Marijke Eliasberg.

Voor Danstheater VOS choreografeerde Judith i.s.m. Daniëlle Noordermeer Dat Was Dat onderdeel van de voorstelling Stroop met gort.

Na zich 7 jaar op diverse manieren te hebben ingezet binnen de organisatie van Danstheater VOS, doet zij in september 2016 een stap terug om zich toe te leggen op haar studie bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij blijft bij VOS betrokken als danser, docent en choreograaf.

Dans is voor haar emotie, beweging, techniek, muziek en eigenheid. Een manier om jezelf te uiten en een manier om mensen te raken.