Maakt sinds april 2014 deel uit van Danstheater VOS als danseres.

Studeerde moderne dans, mime en choreografie aan de Amsterdamse Theaterschool (AHK) en bij de nieuwe opleiding Kunst in samenleving (KIS).
In 2011 ronde ze haar master of Arts in Cultuurmanagement af. Zij werkt als performer, choreografe en cultureel entrepreneur in Nederland en Europa.

Haar kunst is om contact te maken, d.m.v zintuigelijke prikkels, aanraking en beweging. Haar missie in haar werk en in haar leven is om mensen in beweging te brengen. Beweging verbindt omdat het universeel is. Beweging en het uiten van innerlijke beweging verbindt mensen en kweekt begrip.

Nadat Ina een aantal jaren heeft gewerkt in het dans en theatercircuit, verschoof haar aandacht steeds meer naar wat er in de samenleving aan de hand is. Zij ontdekte dat zij met haar vak daar op een directe manier invloed op kan en wil uitoefenen.

Ina wil gevoelige maatschappelijke thema’s toegankelijk maken: geëngageerd en kwalitatief theater maken over belangrijke thema’s, die in de samenleving een rol spelen. Beweging is daarbij een taal die barrières doorbreekt en mensen samenbrengt door een brug te slaan.