Maakt sinds de oprichting deel uit van Danstheater VOS als danseres, en sinds 2016 ook als dansdocent.

Ook Dido danst al sinds haar vijfde jaar. Na de Vooropleiding Theaterdans, heeft Dido het propedeusejaar van de Opleiding Moderne Theaterdans te Amsterdam en het propedeusejaar van de Opleiding Jazz Theaterdans in Tilburg gevolgd. Hierna studeerde zij aan de opleiding Tolk Nederlandse Gebarentaal.

Dido is sinds 2004 werkzaam als tolk en heeft daarnaast in meerdere producties gedanst, waaronder: Sprezzatura (Hans Tuerlings), Buitenspel (Het Kabinet), A Simple Ordinary Dog, Knot Forever, Perception, Free Fall, Gewoon maar een vrouw, Gewoon maar een hond, en Gewoon maar een Indische dame (alle van Soosan Gilson), straattheater voorstellingen van WAS XL en diverse voorstellingen bij het ZID Theater. Daarnaast zingt zij al haar hele leven in koren en sinds 2016 is zij actief ensemble zanger bij het Genetich Choir.
Sinds 2016 geeft zij hiernaast ook les voor Dance for Health aan mensen met parkinson en mensen met MS. Ook geeft ze zo af en toe danslessen aan senioren met een psychiatrische achtergrond.

Dans is voor haar bewegen omdat het goed voelt.