Flyer Omarm me

Crowdfunding Omarm me

Danstheater VOS start in 2020 met een nieuwe productie : ‘Omarm me’, met een tour van 71 voorstellingen door heel Nederland.

Daarvoor zijn we al een jaar druk bezig met verschillende subsidie aanvragen. Hiernaast willen een deel van het benodigde geld via crowdfunding binnenhalen.

We hebben via het ING Nederland Fonds regio Haarlem €3.000 gekregen en daarnaast de mogelijkheid om via het Crowdfunding platform VOOR JE BUURT extra geld te genereren voor ‘Omarm me’.

Daarom starten we nu met onze actie die loopt tot en met 31 december.

‘Omarm me’  gaat over toenadering en aanraking. Het onderzoekt hoe mensen contact maken. We brengen Jong & Oud samen door middel van moderne dans met de focus op aanraking. Voorafgaande aan 3 voorstellingen in Haarlem geven wij een reeks van 6 workshops, waarin jong & oud samen komt in fysieke dansduetten, welke een plek krijgen in de voorstelling. Tenminste… voor dit intens contact tussen jong & oud is nog €5.000 nodig. Doe je mee?

Eenzaamheid bij ouderen speelt het hele jaar maar is nog voelbaarder in december. En wat is nu een mooier cadeau voor de feestdagen dan het tegengaan van die eenzaamheid en tegemoetkomen aan de behoefte aan fysiek contact? Door het project ‘Omarm me ‘ te steunen kunnen we dit samen waarmaken in 2020!

We hopen op je steun! Vertel ook anderen over dit mooie initiatief!! Want zonder jouw steun kunnen we dit nooit bereiken.

Via onderstaande link kom je op onze actiepagina en kun je meteen doneren!

https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/1048/omarm-me?source=email

Alvast onze eeuwige dank,

namens Danstheater VOS

Fleyr Omarm me