Aanmelden voor ons nieuwste project Dans, dans²

Hou je van dansen en lijkt het je leuk om op een andere manier contact te maken met mensen uit je buurt en even samen te genieten en nieuwe energie te krijgen? Doe mee en word onderdeel van een dansvoorstelling vol spel. Muziek en (moderne) dans. Jong en oud, iedereen is welkom. Onder begeleiding van een choreograaf en twee professionele dansers ga je tijdens de repetities ook zelf aan de slag met creatieve opdrachten en het creëren dansmateriaal op jouw eigen wijze en eigen tempo. We sluiten de reeks repetities af met een eindpresentatie in Nieuw Delftweide voor bewoners van het woonzorgcentrum, vrienden, familie, buurtbewoners en andere geïnteresseerden.

Hoe gaat het in zijn werk

  • Er is plaats voor minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers
  • Je kunt je alleen opgeven, maar je kan natuurlijk ook samen komen met een partner, maatje, buurman/buurvrouw, mantelzorger, kleinkind
  • Danservaring is niet nodig, je moet wel (redelijk) kunnen bewegen; al is een rollator of rolstoel geen belemmering. Enthousiasme en zin om te dansen is wel van belang!
  • Tijdens de repetities zullen er professionele dansers van Danstheater VOS mee repeteren. Deze dansers hebben naast de choreograaf een belangrijk aandeel in de repetities.
  • Ook zal er tijdens elke repetitie een zorgprofessional aanwezig zijn van Kennemerhart en Sint Jacob. Er is geen zorgindicatie nodig om deel te nemen aan het traject.
  • De repetities zullen plaatsvinden vanaf dinsdag 4 oktober van 14.00-15.30 tot en met dinsdag 15 november. Locatie Nieuw Delftweide Gorterstraat 1 te Haarlem (goed toegankelijke en gratis parkeergelegenheid)
  • Eindpresentatie is op dinsdag 15 november om 15.00, gratis toegankelijk voor iedereen.
  • We vragen een eigen bijdrage van totaal €28, inclusief thee/koffie en iets lekkers, en de professionele begeleiding van een choreograaf en dansers van Danstheater VOS. Zijn de kosten een belemmering om deel te nemen? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij mee wat de mogelijkheden zijn.
  • Wat heb je nodig? Makkelijk zittende kleding, binnenschoenen met zachte zolen (geen zwart).
  • Voor het gehele traject volgen we de geldende richtlijnen van het RIVM.

Twijfel je nog? Meld je aan voor de gratis proefles in Nieuw Delftweide op dinsdag 27 september van 14.00-15.30

 

NB. Wij zijn Danstheater VOS, een modern dansgezelschap met professionele dansers. Niet Dansschool VOS uit Haarlem. Veel mensen vergissen zich hierin en veronderstellen daardoor dat we gaan stijldansen of iets dergelijks maar dat doen wij dus niet.

 

Aanmelden | Meer informatie

Mail of bel naar Daniëlle en geef je op voor het gehele project of voor de proefles. Geef bij aanmelding je NAW gegevens door, je geboortedatum

danielle@danstheatervos.nl T 06-12549023

 

Met dank aan

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het VSBfonds, het Lang Leve Kunst Fonds, de gemeente Haarlem, de Bavo stichting en Stichting Univé Noord Holland Ledenfonds.